A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Оратівська дитяча музична школа

Музична школа – це духовна освіта дитини,
це творення дитячої душі через сприйняття прекрасного...

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо наймолодшу нашу зірочку Тодоровську Єву лауреатку 1 премії Міжнародного конкурсу-фестивалю "Гуцульська ватра"

Вітаємо наймолодшу нашу зірочку Тодоровську Єву та її викладачку Турченюк Лілію Василівну із першою перемогою у Міжнародному фестивалі - конкурсі "Гуцульська ватра", який відбувся у с.Яблуниця Івано-Франківської області.

08:36 24.02.2024

Вітаємо Тіторук Дарину

Вітаємо маленьку піаністку Тіторук Даринку та її викладача Швець Галину Петрівну із зайнятим I місцем у Всеукраїнському конкурсі мистецтв " Кубок зими", який відбувся у м.Києві.

08:36 14.02.2024

Вітаємо Саламандру Анастасію

Вітаємо Саламандру Анастасію ученицю 4 року навчання елементарного підрівня по класу фортепіано та її викладачку Швець Галину Петрівна з перемогою у Всеукраїнському конкурсі мистецтв "Нове покоління"! Бажаємо успіхів, творчих злетів та блискучих перемог!!!Ми пишаємося тобою!

08:36 08.02.2024

Вітаємо Тодоровську Богдану Михайлівну

Сьогодні ми раді привітати нашу колегу, викладача театрально відділення Тодоровському Богдану Михайлівну з днем народження!!! Бажаємо міцного здоров'я, жіночого щастя, везіння у всьому, мирного неба над головою.Бажаємо,щоб життя приносило задоволення,а учні надихали на нові творчі проекти. Нехай цей багатогранний світ відкриє для Вас усі двері щастя!!!

10:36 27.01.2024

Вітаємо ювіляра Редколіса Михайла Степановича

У цей зимовий, світлий день свій ювілей святкує наш колега Редколіс Михайло Степанович. Дорогий ювіляр, для чоловіка 60 років — це чудовий вік, коли є мудрість і досвід, витримка і спокій. Бажаємо міцного здоров'я, сімейного благополуччя та затишку.

13:36 24.01.2024

Вітаємо Левченко Альону Анатоліївну

У цей зимовий день, свій день народження святкує прекрасна жінка, чудовий музикант, викладачка, людина, яка може торкнутися самої глибини душі своїм талантом і майстерністю Левченко Альона Анатоліївна! Бажаємо, Вам, щоб музика завжди допомагала впоратися з будь - якою перешкодою на шляху до щастя, щоб Ваше мистецтво залишало добрий і світлий слід в серцях вихованців.Щоб Вас надихали і допомогали творити чиста любов і краса навколишнього світу! Міцного здоров'я, жіночого щастя, сімейного благополуччя і мирного неба над головою!!!

13:36 20.01.2024

"Подаруй дитині казку",

Сьогодні в нашій музичній школі відбувся незвичайний захід під назвою "Подаруй дитині казку", а незвичайний він тому, що учні нашої школи зі своїми викладачами дарували зимову казку з музичними номерами для діток з особливими потребами, які навчаються у Оратівському інклюзивно - ресурсному центрі.

13:36 11.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень